Perioada de transferuri din Liga I, între 26 ianuarie şi 22 februarie

Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă anunţă că perioada transferurilor de iarnă este stabilită în intervalul 26 ianuarie - 22 februarie 2016.

146 afișări
Imaginea articolului Perioada de transferuri din Liga I, între 26 ianuarie şi 22 februarie

Perioada de transferuri din Liga I, între 26 ianuarie şi 22 februarie (Imagine: marius Cristescu / Mediafax Foto)

Liga 1 Orange se reia cu etapa a XXIV-a, programată în 12, 13, 14 şi 15 februarie 2016.

Sezonul regulat se va încheia la 27 februarie, după meciurile etapei a XXVI-a. Competiţia va continua cu play-off-ul, la care vor participa primele şase echipe, şi cu play-out-ul (ultimele opt formaţii).

Citeşte şi: Rezultate din Liga I

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici