Peseiro spune că acceptă rezilierea contractului cu Rapid dacă primeşte salariul la zi

Antrenorul formaţiei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, marţi, pe Aeroportul Henri Coandă, la plecarea spre Portugalia, că va accepta rezilierea contractului cu gruparea giuleşteană doar în cazul în care îşi va primi integral salariul.

10 afișări
Imaginea articolului Peseiro spune că acceptă rezilierea contractului cu Rapid dacă primeşte salariul la zi

Peseiro spune că acceptă rezilierea contractului cu Rapid dacă primeşte salariul la zi

"Acum plec în vacanţă şi apoi mă întorc. Nu ne-am înţeles. Cred că am făcut o propunere bună pentru club. Ultima mea propunere pentru club a fost să mi se plătească salariul până în acest moment. Nu vreau nimic mai mult. Acum aştept decizia clubului. Am vorbit cu domnul Sichitiu şi ne-am înţeles ca până pe 29 decembrie să rezolvăm problema. Cred că domnul Sichitiu a transmis mai departe conducerii propunerea mea", a declarat Peseiro.

Tehnicianul portughez se consideră în continuare antrenorul formaţiei giuleştene, dar spune că decizia finală aparţine conducerii administrative a clubului.

"Am contract cu Rapid, deci eu sunt antrenorul. Înainte să plec am vorbit doar cu o parte din jucători, cu Maftei, cu Grigore şi cu cei pe care i-am mai găsit pe la Pro Rapid. Jucătorii mă aşteaptă să mă întorc, dar decizia asta aparţine clubului", a mai spus Peseiro, care a negat faptul că Rapid ar fi primit vreo ofertă de transfer pentru vreunul dintre jucătorii giuleşteni.

Conducerea rapidistă este nemulţumită de evoluţia echipei sub conducerea tehnică a lui Peseiro şi doreşte să-i rezilieze acestuia contractul. Astfel, oficialii clubului Rapid i-au făcut o ultimă ofertă antrenorului Jose Peseiro pentru rezilierea contractului său şi al celor trei antrenori secunzi, în valoare totală de 240.000 de euro, cu 160.000 mai puţin decât solicită staful tehnic. Oficialii rapidişti sunt de acord să-i achite lui Peseiro circa 150.000 de euro, reprezentând salariul său pe lunile septembrie, octombrie şi noimebrie, şi încă 90.000 de euro, salariul secunzilor portughezului pentru aceeaşi perioadă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici