Peseiro va fi numit selecţioner al Arabiei Saudite

Fostul antrenor al echipei Rapid Bucureşti, portughezul Jese Peseiro, va fi numit în următoarele ore în funcţia de selecţioner al reprezentativei Arabiei Saudite, informează postul Radio Renascenca.

11 afișări
Imaginea articolului Peseiro va fi numit selecţioner al Arabiei Saudite

Peseiro va fi numit selecţioner al Arabiei Saudite

"Jose Peseiro va fi numit în următoarele ore în funcţia de selecţioner al Arabiei Saudite. Negocierile dintre tehnicianul portughez şi Federaţia Saudită sunt aproape finalizate, iar Peseiro va renunţa la contactele cu formaţia din prima ligă saudită Al-Ittihad", scrie sursa citată.

Peseiro în va înlocui în funcţia de selecţioner pe sauditul Nasser Al Jawhar, demis în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă.

Antrenorul Jose Peseiro şi-a reziliat, la începutul anului, contractul pe care îl avea cu FC Rapid. Peseiro şi staff-ul său au primit de la conducerwa clubului giuleştean salariile restante pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie, în valoare de 320.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici