Peste 50 de suporteri ai Stelei au interdicţie pe stadionul Gloriei Bistriţa

Un număr de 54 de persoane, toate suporteri ai echipei Steaua Bucureşti, aflate în bazele de date ale Jandarmeriei, nu vor avea acces pe stadionul Gloriei Bistriţa la meciul de duminică.

21 afișări
Imaginea articolului Peste 50 de suporteri ai Stelei au interdicţie pe stadionul Gloriei Bistriţa

Peste 50 de suporteri ai Stelei au interdicţie pe stadionul Gloriei Bistriţa (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ), Georgeta Căşvan, a informat, vineri, printr-un comunicat, că în baza de date a Jandarmeriei există 54 de persoane care au interdicţie privind accesul pe stadionul Gloriei Bistriţa, toţi fiind suporterii echipei Steaua Bucureşti.

Potrivit sursei citate, peste 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Gelu Voievod" Bistriţa Năsăud şi Grupării Mobile de Jandarmi "Regele Ferdinand I" din Târgu Mureş vor asigura măsurile de ordine publică la partida de fotbal dintre echipele C.F. Gloria Bistriţa 1922 şi Steaua Bucureşti, pe stadionul municipal cu începere de la ora 19.30.

Accesul în tribune va fi realizat începând cu ora 17.30, iar de la ora 16.30 este interzisă comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a stadionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici