Petre Marin: Noi am pierdut meciul cu Dinamo, noi suntem vinovaţi

Fundaşul stânga al echipei Steaua, Petre Marin, a declarat, vineri, că vinovaţi pentru înfrângerea din partida cu Dinamo, scor 0-2, sunt jucătorii "roş-albaştri" şi nu există un conflict între fotbalişti şi antrenorul Mihai Stoichiţă, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

29 afișări
Imaginea articolului Petre Marin: Noi am pierdut meciul cu Dinamo, noi suntem vinovaţi

Petre Marin: Noi am pierdut meciul cu Dinamo, noi suntem vinovaţi (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu există un conflict în vestiarul Stelei. Noi, jucătorii, îl susţinem pe nea Mihai (n.r. - antrenorul echipei Steaua). Noi am pierdut meciul cu Dinamo, noi suntem principalii vinovaţi", a spus Petre Marin.

Căpitanul echipei "roş-albastre" şi-a cerut scuze faţă de suporterii stelişti după înfrângerea cu Dinamo. "Faţă de suporteri, îmi cer scuze atât personal cât şi în numele echipei şi îi rog să vină alături de echipă, să susţină echipa, în astfel de momente trebuie să fim uniţi şi numai împreună vom putea realiza obiectivele pe care le avem. Sperăm ca prin victoriile următoare să-i facem pe suporteri să fie din nou alături de echipă şi să creeze acea atmosferă pe care o ştim", a mai spus el.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua, în derbiul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici