Petre Marin va fi indisponibil minim trei săptămâni

Fundaşul echipei Steaua, Petre Marin, care s-a accidentat în partida de campionat cu formaţia Gloria Bistriţa, va absenta de pe teren minim trei săptămâni, el suferind de o leziune la nivelul muşchilor ischiogambieri, informează site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

39 afișări
Imaginea articolului Petre Marin va fi indisponibil minim trei săptămâni

Petre Marin va fi indisponibil minim trei săptămâni (Imagine: Mediafax Foto/Mircea Roşca)

Petre Marin va reveni la pregătirile alături de echipa stelistă la începutul lunii noiembrie, s-a stabilit după controlul medical efectuat marţi dimineaţă.

Fundaşul stelist a fost titular în partida Steaua - Gloria Bistriţa, scor 1-1, fiind înlocuit în minutul 41 de Eugen Baciu.

Marin a fost marcatorul golului echipei Steaua în partida cu formaţia Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici