Petrescu: În ultima etapă a fost ceva în neregulă cu arbitrajul

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, luni, la reuniunea profesională anuală a antrenorilor principali din Ligile I şi II şi a posesorilor licenţei Pro, că în ultima etapă, la partida cu Gloria Buzău, câştigată cu scorul de 2-1, a fost ceva în neregulă cu arbitrajul.

12 afișări
Imaginea articolului Petrescu: În ultima etapă a fost ceva în neregulă cu arbitrajul

Petrescu: În ultima etapă a fost ceva în neregulă cu arbitrajul (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem mare satisfacţie că suntem pe primul loc, avem două săptămăni de satisfacţie. Suntem de doi ani în prima ligă, e normal să fim fericiţi. În primele cinci etape am fost arbitraţi corect, în ultima etapă a fost ceva în neregulă. N-am mai văzut în fotbalul mondial ca la bucuria unei echipe după gol, când toţi eram în teren şi ne bucuram, adversarul să repună mingea, aproape să ne dea gol. Orice arbitru din lume aşteaptă. Nu cred că în Giuleşti vor încerca să facă ceva arbitrii, vede toată ţara. Ne vom vinde scump pielea. Dacă terminăm în primele şase, e extraordinar. E foarte greu să termini înaintea echipelor CFR Cluj, FC Timişoara, FC Vaslui, nu mai vorbesc de cele din Capitală. Sper ca Onofraş să ajungă la naţională", a spus Petrescu.

Referitor la formaţia Hamburg SV, adversara din primul tur al Cupei UEFA, Petrescu a afirmat:

"Mare ghinion la tragerea pentru Cupa UEFA, dar poate tot răul spre bine. Vom juca mult mai bine ca în campionat, mobilizarea e alta, e şansa vieţii pentru fotbalişti. Jucătorii erau dezamăgiţi când au văzut că jucăm cu Hamburg, dar tot ei au zis: «lasă, a eliminat-o Rapidul, încercăm şi noi»".

Echipa Unirea Urziceni a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Gloria Buzău, într-un meci contând pentru etapa VI-a a Ligii I, şi a trecut pe primul loc în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici