Petrescu: Prin acest meci Unirea nu a realizat nimic, nu am obţinut niciun trofeu

Antrenorul Dan Petrescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Unirea Urziceni nu a realizat nimic, pentru că nu a obţinut niciun trofeu în urma victoriei asupra formaţiei Dinamo, scor 1-0, ci doar certitudinea clasării în primele trei echipe ale Ligii I, transmite trimisul MEDIAFAX.

9 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Prin acest meci Unirea nu a realizat nimic, nu am obţinut niciun trofeu

Petrescu: Prin acest meci Unirea nu a realizat nimic, nu am obţinut niciun trofeu (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Un meci între locul unu şi locul doi era normal să fie important, deşi nu a fost decisiv pentru noi. Poate pentru Dinamo, pentru că are un program mai uşor. Noi mai avem meciuri cu două echipe care au obiective clare, de a merge în cupele europene", a declarat Dan Petrescu.

Urmează două meciuri pe viaţă şi pe moarte

"Dacă astăzi era o echipă care merita să câştige, aia era Unirea. Dacă eram atenţi la pauză, putea fi 2-0, numai indecizia a făcut să nu înscriem şi în a doua repriză, deşi am tremurat şi noi pe final. S-a văzut că Unirea a fost astăzi echipa mai bună, deşi acest meci ne-a adus certitudinea unui loc în primele trei şi nimic mai mult. Pentru noi, urmează două meciuri pe viaţă şi pe moarte. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Prin acest meci nu am realizat nimic, nu am obţinut niciun trofeu", a mai spus Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici