Phelps va reveni în competiţii la reuniunea de la Charlotte

Înotătorul american Michael Phelps va reveni în competiţie, după trei luni de suspendare, în cadrul reuniunii în bazin normal de la Charlotte (Carolina de Nord), din perioada 14-17 mai.

12 afișări
Imaginea articolului Phelps va reveni în competiţii la reuniunea de la Charlotte

Phelps va reveni în competiţii la reuniunea de la Charlotte, din 14 mai

Phelps a fost suspendat după ce a fost fotografiat în timp ce fuma cannabis.

"Michael se concentrează pe antrenamente pentru a-şi regăsi nivelul psihic şi mental pe care l-a avut în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing. Se concetrează pe un program de pregătire foarte exigent pentru revenirea în competiţie şi pentru Campionatele Mondiale de la Roma", a declarat tehnicianul Bob Bowman.

Campionatele Mondiale din capitala Italiei vor avea loc în perioada 18 iulie-2 august.

Michael Phelps, campion olimpic în opt probe la Jocurile Olimpice din capitala Chinei, a fost suspendat trei luni, la 6 februarie, de către Federaţia Americană de Nataţie, după ce, într-un tabloid britanic, a apărut o fotografie cu el fumând canabis, la o petrecere organizată în noiembrie, în statul Carolina de Sud. La începutul lunii februarie, poliţia a arestat opt persoane participante la evenimentul respectiv, şapte dintre ele pentru posesie de droguri şi una pentru trafic de droguri.

Citeşte şi:

Opt persoane arestate în scandalul fotografiei cu Michael Phelps

Michael Phelps nu va fi judecat pentru consum de canabis

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici