Phil Foden, eliminat din lotul pentru meciurile împotriva Ungariei şi Germaniei infectat cu Covid-19

Atacantul englez Phil Foden va rata meciurile din Liga Naţiunilor cu Ungaria şi Germania, deoarece a fost depistat infectat cu Covid-19.

145 afișări
Imaginea articolului Phil Foden, eliminat din lotul pentru meciurile împotriva Ungariei şi Germaniei infectat cu Covid-19

Sursa Foto - Hepta

Vedeta lui Manchester City s-a antrenat normal cu restul echipei lui Gareth Southgate la începutul săptămânii, dar nu a fost văzut vineri dimineaţă pe St. George's Park.

De atunci, s-a confirmat că Foden, în vârstă de 22 de ani, a contractat Covid-19 şi va rata deplasările Angliei la Budapesta şi Munchen, conform 90min.com.

Marc Guehi, de la Crystal Palace, şi Fikayo Tomori, de la AC Milan, vor lipsi, de asemenea, împotriva Ungariei, ambii jucători suferind de accidentări după sezoane interne epuizante în Premier League şi Serie A, dar se aşteaptă ca ei să joace un anumit rol în celelalte meciuri ale Angliei din Liga Naţiunilor.

După deplasarea din Ungaria, englezii se vor deplasa în Germania trei zile mai târziu pentru a înfrunta cvadrupla câştigătoare a Cupei Mondiale. Apoi se confruntă cu Italia în primul lor meci de acasă din Liga Naţiunilor din competiţia 2022/23, înainte de a găzdui Ungaria la Molineux într-un meci retur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici