Piţurcă: Nu mă mir că am fost trimis în judecată

Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că nu se miră de faptul că a fost trimis în judecată în dosarul "Valiza", în care este acuzat de favorizarea infractorului.

13 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Nu mă mir că am fost trimis în judecată

Piţurcă: Nu mă mir că am fost trimis în judecată (Imagine: Mediafax Foto)

"După tot ce s-a întâmplat, nu cred că decizia de a mă trimite în judecată ar trebui să mai mire pe cineva", a spus antrenorul.

Piţurcă a adăugat că deocamdată nu are un avocat, precizând că până acum nu a primit nicio înştiinţare oficială de trimitere în judecată. "Avocat o să am, normal că o să fiu pregătit pentru proces. Deocamdată nu ştiam sigur că voi fi trimis în instanţă. Adică aveam semnale că 99 la sută aşa se va întâmpla, dar eu până acum n-am primit nicio hârtie oficială că sunt trimis în judecată", a menţionat Victor Piţurcă.

Tehnicianul susţine că nu a favorizat nicio persoană implicată în dosarul "Valiza". "Nu este nicio favorizare a infractorului. Dacă semnez ca martor la un precontract între două părţi, nu ştiu dacă favorizez sau pe cine favorizez. Acum asta e situaţia. Dacă sunt vinovat, asta va decide instanţa. Nu ştiu dacă sunt urmărit eu, ca persoană. Şi nu cred că sunt neapărat o victimă colaterală în acest caz. Nu ştiu cum sunt privit de cei care au instrumentat acest caz, dar, repet, eu nu am făcut decât să semnez un precontract", a precizat selecţionerul.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, nu a putut fi contactat pentru a comenta trimiterea sa în judecată.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost deferit justiţiei, joi, de procurorii anticorupţie, în dosarul "Valiza", alături de alte cinci persoane, între care şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă.

Citeşte şi:

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici