Ponta, prezent la finala de la Roland Garros: Rezultatul nu mai contează. Simona a fost cea mai bună

Premierul Victor Ponta, care a asistat din tribună la Roland Garros la partida de tenis pierdută de Simona Halep în faţa Mariei Şarapova, declarând înainte că el va fi "de vină" dacă pierde Halep, a apreciat, la final, că rezultatul finalei nu mai contează şi că jucătoarea română a fost cea mai bună.

3584 afișări
Imaginea articolului Ponta, prezent la finala de la Roland Garros: Rezultatul nu mai contează. Simona a fost cea mai bună

Ponta, prezent la finala de la Roland Garros: Rezultatul nu mai contează, Simona a fost cea mai bună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Azi, Simona Halep a fost absolut extraordinară, un exemplu de voinţă, curaj şi mândrie! Rezultatul acestei finale istorice nu mai contează - Simona a fost cea mai bună, cea mai aplaudată şi cea mai iubită! Pentru miile de români din Arenă şi milioanele de acasă, Simona este de acum un motiv de mândrie şi un model de urmat! Mulţumim Simona!", a afirmat Ponta pe Facebook.

Înaintea începerii meciului, Ponta afirma: "Am emoţii. Dacă nu câştigă Simona, eu sunt de vină, ştiu", potrivit Prosport.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7.

La partidă a asistat şi premierul Ponta, alături de soţie, Daciana Sârbu, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici