Popa: E clar că cineva m-a lucrat pe la spate

Fostul antrenor al echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, marţi, că este ciudat că oficialii clubului au găsit bani pentru plata salariilor restante abia după plecarea lui, fiind convins că cineva din conducere l-a lucrat pe la spate pentru a scăpa de el.

16 afișări
Imaginea articolului Popa: E clar că cineva m-a lucrat pe la spate

Popa: E clar că cineva m-a lucrat pe la spate (Imagine: Darius Mitrache - Mediafax Foto)

"Am stat la Poli Iaşi mai bine de patru ani şi am tot fost minţiţi cu banii, iar eu am fost nevoit să ţin echipa unită. Văd că acum, după ce mi-am dat demisia, se schimbă situaţia. E ciudat că s-au găsit bani de-abia după plecarea mea. Înseamnă că am făcut un bine Iaşului plecând. Dacă mai rămâneam, nu cred că se găseau aşa uşor bani. E clar că am fost lucrat pe la spate şi asta mă deranjează, dar nu-i nimic, cine m-a lucrat va plăti mai devreme sau mai târziu. Acum îmi dau seama că treaba cu banii a fost doar aşa, ca să scape de mine. Cel mai mult mă bucur pentru jucători, că o vor duce mai bine şi îşi vor lua banii", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul arădean este convins totuşi că Poli Iaşi nu va retrograda la finalul acestui sezon. "M-am simţit foarte bine cât am lucrat la Iaşi şi e normal ca această echipă să rămână în inima mea. Sunt convins că Poli Iaşi va scăpa de la retrogradare. În ultimii ani, de fiecare dată noi am făcut retururi bune de campionat şi nu văd de ce nu s-ar întâmpla la fel şi acum. Eu le voi ţine pumnii la fiecare meci şi sper ca în cel mai scurt timp Poli să lupte pentru un loc de cupă europeană, deoarece oraşul Iaşi şi suporterii merită pe deplin acest lucru", a adăugat fostul tehnicianul.

Ionuţ Popa a demisionat la 12 ianuarie din funcţia de antrenor principal al echipei Poli Iaşi, el fiind înlocuit cu tehnicianul italian Cristiano Bergodi, care a semnat, luni, un contract pentru o perioadă de şase luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă doi ani.

Citeşte şi:

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Bergodi vrea să salveze Iaşiul de la retrogradare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici