Popa: Nu avem bani şi nu ştiu dacă se poate ieşi din impas

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat că acţionarii care investesc în club nu au mai dat bani şi există riscul ca jucătorii să-şi dorească să se transfere.

7 afișări
Imaginea articolului Popa: Nu avem bani şi nu ştiu dacă se poate ieşi din impas

Popa: Nu avem bani şi nu ştiu dacă se poate ieşi din impas (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu avem bani şi nu ştiu dacă se mai poate ieşi din acest impas. Acţionarii nu au mai dat bani la echipă şi acest club trăieşte de pe o zi pe alta. Dacă nu va apărea vreo soluţie de salvare imediată, riscăm să plece toţi jucătorii", a spus Ionuţ Popa.

Popa: Unii jucători se gândesc serios să plece

"Aceştia mi-au spus că nu şi-au depus memorii pentru a pleca, dar cred că unii se gândesc foarte serios să facă acest lucru. Eu ce pot face? Sincer, mi-e greu să cred că ne putem reveni în retur. Dacă nu se vrea fotbal, asta e. Plecăm cu toţii dacă asta se vrea! Chiar mi-ar părea rău să se termine aşa la câtă muncă s-a depus la această echipă", a declarat Ionuţ Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici