Portarul italian Luca Mazzoni a fost prins dopat - presă

Luca Mazzoni (34 de ani), portarul echipei Livorno, a fost depistat pozitiv la un control antidoping, anunţă presa din Italia. Totul s-a întâmplat după un meci din Serie B, cu Lecce.

67 afișări
Imaginea articolului Portarul italian Luca Mazzoni a fost prins dopat - presă

Portarul italian Luca Mazzoni a fost prins dopat - presă

Portarul s-a aflat în iarnă pe lista lui Dinamo. Mircea Rednic s-ar fi interesat de aducerea italianului de 1.91 m, dar în cele din urmă mutarea a picat. Bucuereştenii l-au adus pe Sean McDermott (25 de ani), care nu a rezistat prea mult în România. I-a fost reziliat contractul după 3 partide în Liga 1 Betano.

Luca Mazzoni este un portar cu multă experienţă în ligile inferioare din Italia. A adunat peste 150 de meciuri în Serie B şi 120 în Serie C. Înainte să ajungă la Livorno, a fost legitimat, printre altele, la SS Arezzo, Calcio Padova sau Ternana Calcio.

Mazzoni are un singur meci în Serie A, bifat în 2005, într-o partidă Messina – Livorno 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici