Portugalia, prima echipă calificată în sferturi la Euro-2008, Elveţia eliminată

Reprezentativa Portugaliei este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal, iar Elveţia este eliminată din competiţie în urma rezultatelor înregistrate, miercuri, în grupa A.

19 afișări
Imaginea articolului Portugalia, prima echipă calificată în sferturi la Euro-2008, Elveţia eliminată

Portugalia, prima echipă calificată în sferturi la Euro-2008, Elveţia eliminată (Imagine: www.uefa.com)

În sferturile Euro-2008 se califică primele două echipe din fiecare grupă. Portugalia a învins, miercuri, Cehia, scor 3-1, şi a acumulat 6 puncte, fiind liderul grupei A, poziţie pe care nu o mai poate pierde deoarece are avantajul rezultatelor directe în faţa Cehiei şi a Turciei, singurele echipe care o mai pot egala la puncte.

Elveţia, co-organizatoare a Euro-2008, alături de Austria, nu mai are nicio şansă de calificare în sferturi, după înfrângerile din partidele cu Turcia, scor 1-2, şi Cehia, scor 0-1.

Portugalia este lider în grupa A, cu 6 puncte, urmată de Cehia şi Turcia, cu câte 3 puncte, şi Elveţia, fără niciun punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici