Porumboiu: Becali cumpără jucători de la Vaslui numai în timpul sezonului

Patronul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, joi, că nu va ceda niciun jucător la Steaua, adăugând că finanţatorul formaţiei din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali, cumpără fotbalişti vasluieni "numai în timpul sezonului".

10 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Becali cumpără jucători de la Vaslui numai în timpul sezonului

Porumboiu: Becali cumpără jucători de la Vaslui numai în timpul sezonului (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu are Becali bani să cumpere de la Vaslui. Nu va primi niciodată un jucător de la echipa mea. Nu contează suma pe care o oferă, Becali nu cumpără jucători de la noi! De fapt, greşesc, Gigi Becali cumpără jucători de la Vaslui, dar numai în timpul sezonului!", a spus Porumboiu, potrivit site-ului www.sportulromanesc.ro.

El i-a răspuns astfel finanţatorul stelist Gigi Becali, care declarase că intenţionează să cumpere cel mai bun jucător de la fiecare echipă din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici