Porumboiu: Sunt încântat de jocul echipei FC Vaslui

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a lăudat jocul prestat de formaţia vasluiană în meciul cu AEK Atena, din manşa tur a play-off-ului Ligii Europa, precizând că are încredere că antrenorul Cristian Dulca va califica echipa în grupele competiţiei.

9 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Sunt încântat de jocul echipei FC Vaslui

Porumboiu: Sunt încântat de jocul echipei FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit de joc, fără eroarea lui Pavlovici de la acel penalti ar fi fost ideal, dar nu-l condamn, pentru că se mai întâmplă. Şansele rămân în continuare, iar dacă nu pierdem în Grecia, mergem mai departe şi viaţa este frumoasă. Din minutul 15 şi până la finalul primei reprize am practicat un fotbal excelent, care m-a încântat. Grecii nu ne sunt superiori, iar Omonia mi s-a părut mai tare decât AEK. Plec de la stadion cum nu am mai plecat de mult timp, cu o mulţumire sufletească. Am încredere în Dulca că ne poate duce mai departe", a spus Porumboiu.

Echipa FC Vaslui a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia AEK Atena, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici