Porumboiu: Transferul lui Mardare nu este finalizat

Patronul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu acţionarul Fathi Taher pentru cedarea fundaşului Ştefan Mardare la Rapid, dar spune că înţelegerea nu este finalizată întrucât Lucian Burdujan refuză să semneze cu gruparea moldoveană.

11 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Transferul lui Mardare nu este finalizat

Porumboiu: Transferul lui Mardare nu este finalizat (Imagine: Mediafax Foto)

"Am discutat cu domnul Taher şi ne-am înţeles ca Mardare să meargă la Rapid. Din păcate această înţelegere nu este finalizată pentru că tranzacţia îl prinde la mijloc pe jucătorul Rapidului, Lucian Burdujan. Noi îl dăm pe Mardare, iar Rapid îl cedează pe Burdujan şi ne mai dă o diferenţă de bani. Dar înţelegerea stă în loc acum", a spus Porumboiu.

Oficialul vasluian susţine că diferendul cu atacantul Lucian Burdujan nu este legat de pretenţiile financiare ale acestuia, ci de durata contractului. "Nu e vorba de bani. Problema este că noi vrem ca fiecare jucător de la noi să semneze pe 3 ani, iar Burdujan nu vrea contract decât pe doi ani. Nu ştiu ce va fi în continuare, rămâne să mai discutăm cu el, dar nu vrem să îl presăm în niciun fel", a adăugat Porumboiu.

Atacantul Lucian Burdujan nu a fost inclus în lotul de 22 de jucători care a făcut, luni, la prânz, deplasarea în turneul din Elveţia, antrenorul Jose Peseiro susţinând că nu contează e serviciile acestuia în viitorul sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici