Prade: Marţi, la ora 14.00, Mutu era jucătorul Romei

Directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a declarat că atacantul Adrian Mutu ajunsese să fie jucătorul grupării din Roma, marţi, înainte ca ACF Fiorentina să anunţe că românul este netransferabil, informează presa italiană.

23 afișări
Imaginea articolului Prade: Marţi, la ora 14.00, Mutu era jucătorul Romei

Prade: Marţi, la ora 14.00, Mutu era jucătorul Romei (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Iată cum s-a întâmplat. Marţi, la ora 14.00, Mutu era un jucător al Romei în toată regula. Acceptase acordul financiar cu Roma şi era dispus să renunţe la un milion de euro din contractul pe patru ani pentru a se ajunge la cifra dorită de Corvino. Era totul confirmat. A existat un schimb de mailuri între Mencucci de la Fiorentina şi Cristina Mazzoleni de la noi, după cum ceruse Corvino, în care s-a confirmat încheierea tratativelor. Vom face totul pentru a-l mulţumi pe antrenor şi a găsi soluţiile corecte. Sunt încrezător că până la finalul perioadei de mercato ne vom întări.", a spus Prade.

Clubul AC Fiorentina a anunţat, miercuri seară, pe site-ul oficial, că atacantul Adrian Mutu este fotbalistul formaţiei toscane, respingând astfel zvonurile privind o trecere a românului la AS Roma. "Preşedintele ACF Fiorentina, Andrea della Valle comunică, referitor la oferta grupării AS Roma, că pentru societatea viola, Mutu rămâne un jucător al Fiorentinei", se arăta în comunicatul grupării toscane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici