Preliminariile EURO 2020. Cum arată clasamentul din grupa României

Echipa naţională sub 21 de ani a Danemarcei a învins, luni, reprezentativa similară a Finlandei, la Pori, scor 1-0, în grupa 8 de calificare la EURO 2021, din care face parte şi România.

2788 afișări
Imaginea articolului Preliminariile EURO 2020. Cum arată clasamentul din grupa României

Preliminariile EURO 2020. Cum arată clasamentul din grupa României

Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul Nikolas Nartey, de la Hansa Rostock, în minutul 12.

În urma acestui meci, Danemarca U21 a ajuns la trei victorii din tot atâtea partide disputate în preliminarii şi a urcat pe primul loc în grupa 8 de calificare. În prima rundă, nordicii au învins România, la Aalborg, scor 2-1.

Clasamentul grupei 8 de calificare la EURO U21:

1. Danemarca U21 - 9 puncte (3 meciuri)
2. Finlanda U21 - 7p (4 meciuri)
3. România U21 - 3p (2 meciuri)
4. Ucraina U21 - 3p (3 meciuri)
5. Irlanda de Nord U21 - 2p (3 meciuri)
6. Malta U21 - 1p (3 meciuri)

La turneul final din Ungaria şi Slovenia vor obţine calificarea cele nouă câştigătoare de grupă şi cel mai bun loc secund. Celelalte opt locuri secunde rămase vor disputa un baraj.

La ora transmiterii acestei ştiri, România U21 evoluează împotriva Irlandei de Nord, pe stadionul Anghel Iordănescu, din Voluntari, în preliminariile EURO 2021. În cazul unei victorii, tricolorii vor acumula şase puncte şi se vor menţine pe locul al treilea în grupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici