Premier League nu l-a văzut încă pe adevăratul Enzo Fernandez, spune mijlocaşul lui Chelsea

”Premier League nu l-a văzut încă pe adevăratul Enzo Fernandez”, a declarat mijlocaşul argentinian al lui Chelsea, care a recunoscut că nu a reuşit deocamdată să ajungă la cea mai bună formă după ce a fost transferat la clubul englez, în 2023, pentru 106 milioane de lire sterline, de la Benfica.

60 afișări
Imaginea articolului Premier League nu l-a văzut încă pe adevăratul Enzo Fernandez, spune mijlocaşul lui Chelsea

Deocamdată, la Chelsea, Fernandez nu a reuşit să-şi regăsească forma pe care a avut-o la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, notează Reuters

"Încerc să ajung acolo, la versiunea mea pe care aţi văzut-o la Cupa Mondială. Vreau să mă simt ca acel Enzo care juca la Cupa Mondială", a declarat Fernandez într-un interviu publicat miercuri pe site-ul clubului.

"Încă mă adaptez şi încă nu mă simt în totalitate eu însumi, dar încerc să ajung acolo cât mai repede posibil şi muncesc din greu în fiecare zi pentru a face acest lucru", a spus Fernandez.

În ciuda dificultăţilor din campionat, Chelsea ar putea încheia sezonul cu o medalie, după ce a ajuns în semifinalele Cupei Angliei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici