Premieră în acest weekend la Raşnov: Pentru prima dată are loc în România o etapă din Cupa Mondială masculină de sărituri cu schiurile

Astăzi va avea loc, pentru prima dată în România, o etapă din Cupa Mondială masculină de sărituri cu schiurile, transmite site-ul oficial al evenimentului, Skirasnov.ro.

1231 afișări
Imaginea articolului Premieră în acest weekend la Raşnov: Pentru prima dată are loc în România o etapă din Cupa Mondială masculină de sărituri cu schiurile

Premieră în acest weekend la Raşnov: Pentru prima dată are loc în România o etapă din Cupa Mondială masculină de sărituri cu schiurile

După mai mulţi ani în care baza sportivă de la Răşnov a găzduit competiţii de mai mică anvergură, anul acesta va avea parte de 2 etape din cea mai importantă competiţie mondială de sărituri cu schiurile.

În sedinţa de calificare de ieri s-a impus norvegianul Marius Lindvik, cu un total de 124,1 puncte obţinute, după o săritură de 98 de metri la doar 0,1 puncte distanţă de Stefan Kraft, care s-a clasat pe locul secund.

Prima etapă va avea loc astăzi începând cu ora 15.00, fiind urmată mâine de sedinţa de calificare pentru a doua etapă şi etapa propriuzisă.

Intrarea la eveniment este liberă.

Autor: Gabriel Negreanu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici