Premii în bani după performanţele românilor de la CM de kaiac-canoe

Sportivii Andrei Cuculici şi Iosif Chirilă, medaliaţi cu argint în proba de canoe dublu pe distanţa de 500 m la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg, au fost premiaţi de Ursus cu câte 2.000 euro, în cadrul unui program de sprijinire a performerilor români de la CM.

3 afișări
Imaginea articolului Premii în bani după performanţele românilor de la CM de kaiac-canoe

Premii în bani după performanţele românilor de la CM de kaiac-canoe

De asemenea, antrenorul lotului de canoe al României, Ivan Patzaichin, a primit suma de 1.000 de euro pentru rezultatele obţinute de sportivii săi la CM (o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.).

"Sunt foarte mulţumit de rezultatele sportivilor mei de la canoe pentru că obiectivul a fost în primul rând calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing. Calificarea s-a realizat în proporţie de sută la sută. Am plecat cu cinci sportivi şi toţi s-au calificat. Suntem chiar pe primul loc, alături de Germania, cu cinci sportivi calificaţi. Au fost chiar ţări foarte puternice care nu au reuşit să califice niciun sportiv sau cum este Rusia, care are un singur calificat. Noi ne bucurăm că am scăpat de o grijă pentru anul viitor. În condiţiile aceastea noi vom face o pregătire specială pentru Jocurile Olimpice, excluzând acea etapă de recalificare. Şi obiectivele de medalie au fost depăşite. Cred că secretul reuşitei a fost îmbinarea între tineret şi experienţa lui Florin Mironcic", a declarat Patzaichin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici