Presa engleză: Manchester City trebuie să fie atentă să nu devină cel mai mare scalp al Timişoarei

Cotidianul britanic Daily Mail a scris joi, înaintea meciului FC Timişoara - Manchester City din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, că echipa engleză trebuie să fie atentă să nu devină cel mai important scalp din colecţia europeană a formaţiei bănăţene.

15 afișări
Imaginea articolului Presa engleză: Manchester City trebuie să fie atentă să nu devină cel mai mare scalp al Timişoarei

Presa engleză: Manchester City trebuie să fie atentă să nu devină cel mai mare scalp al Timişoarei (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafa Foto)

"Când jucătorii celui mai bogat club din lume au intrat în prăfuita parcare a stadionului din Timişoara, tinerii antrenori, juniorii pur şi simplu s-au oprit în mijlocul antrenamentului, uitând de minge. Un mic grup de jucători se uită peste ruinele unei tribune de beton, de la terenul de antrenament, pentru a prinde licărirea procesiunii milionarilor de la City care descind din autocar. Aici în Oraşul Florilor, numit aşa după numeroasele şi frumoasele parcuri, grădini şi alei, stă ascuns un monstru român turbat.

City trebuie să fie atentă să nu devină cel mai mare scalp din istoria embrionară a Timişoarei. Mancini e conştient de pericolele care pândesc echipa sa şi ia în serios ameninţarea taberei care a eliminat-o pe Şahtior anul trecut", a notat Daily Mail, care prezintă şi 11-le probabil de start al britanicilor: Hart - Richards, Kolo Toure, Kompany, Zabaleta - De Jong, Yaya Toure, Barry - Tevez, Balotelli, David Silva.

Cotidianul The Guardian a scris că "o călătorie la Timişoara, pe un stadion neacoperit, cu gardurile sale de sârmă, probabil nu figura în agenda lui City în încercarea de dominare a lumii. Mancini şi echipa sa încearcă să evite un rezultat jenant în România. Ar fi o surpriză majoră ca una dintre cele mai scumpe echipe din lume să eşueze la capătul celor două manşe".

FC Timişoara va întâlni, joi, de la ora 21.45, pe teren propriu, formaţia Manchester City, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici