Presa italiană anunţă că AS Roma l-a achiziţionat pe Bumba. Oficialii FCM Târgu Mureş neagă

Clubul AS Roma l-a achiziţionat sub formă de împrumut pe mijlocaşul echipei FCM Târgu Mureş Claudiu Vasile Bumba, a anunţat, joi, presa italiană, in timp ce oficialii grupării ardelene susţin că tranzacţie nu este încă finalizată.

158 afișări
Imaginea articolului Presa italiană anunţă că AS Roma l-a achiziţionat pe Bumba. Oficialii FCM Târgu Mureş neagă

Presa italiană anunţă că AS Roma l-a achiziţionat pe Bumba, oficialii FCM Târgu Mureş neagă (Imagine: George Filip / MediafaxFoto)

Italienii de la calciomercatonews.com au scris că dacă AS Roma va dori să-l cumpere definitiv pe internaţionalul român de tineret va trebui să plătească 750.000 de euro. La AS Roma este legitimat şi portarul echipei naţionale a României, Bogdan Lobonţ.

Contactat de MEDIAFAX, directorul general al clubului mureşean, Anton Heleşteanu, a confirmat negocierile cu gruparea AS Roma, dar a precizat că deocamdată împrumutul nu a fost perfectat: "În momentul de faţă nu e semnat niciun act. Există tratative cu AS Roma, dar nu sunt perfectate deocamdată. E vorba despre un împrumut al jucătorului cu opţiune de cumpărare".

Claudiu Bumba, în vârstă de 18 ani, a jucat 28 meciuri şi a înscris trei goluri în sezonul trecut pentru FCM Târgu Mureş, echipă care a retrogradat în Liga a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici