Presa portugheză: Jose Gomes va antrena FC Braşov

Presa portugheză scrie că tehnicianul Jose Gomes va părăsi funcţia de antrenor secund la Panathinaikos Atena pentru a veni la FC Braşov, în locul lui Antonio Conceicao.

119 afișări
Imaginea articolului Presa portugheză: Jose Gomes va antrena FC Braşov

Presa portugheză: Jose Gomes va antrena FC Braşov

Jose Gomes este în prezent antrenor secund la echipa greacă, condusă de Jesualdo Ferreira.

Tehnicianul portughez Antonio Conceicao şi-a reziliat pe cale amiabilă, joi, contractul cu clubul FC Braşov, după o întâlnire de câteva ore cu patronul Ioan Neculaie şi cu preşedintele Iosif Kovacs.

În cazul în care va prelua FC Braşov, Jose Gomes, în vârstă de 40 de ani, va fi la prima experienţă în străinătate ca antrenor principal şi va veni alături de José Manuel Teixeira

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici