Presa rusă: Kuban Krasnodar îl cumpără definitiv pe Andrei Mureşan

Gruparea Kuban Krasnodar îl va cumpăra definitiv de la Gloria Bistriţa pe fundaşul Andrei Mureșan, care fusese împrumutat până la finalul ediţiei trecute a campionatului Rusiei, informează cotidianul Sport Express.

15 afișări
Imaginea articolului Presa rusă: Kuban Krasnodar îl cumpără definitiv pe Andrei Mureşan

Presa rusă: Kuban Krasnodar îl cumpără definitiv pe Andrei Mureşan (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Kuban a început operaţiunea de cumpărare a lui Mureșan, după ce împrumutul i-a expirat. Cu siguranţă această decizie are legătură cu apropiata numire a antrenorului Dan Petrescu", a scris sursa citată.

Fundaşul Andrei Mureșan (24 de ani) fusese cedat la sfârşitul lunii august sub forma de împrumut (până la finele lunii noiembrie, atunci când s-a încheiat campionatul din Rusia), cu opțiune de cumparare, gruparii FK Kuban Krasnodar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici