Presa rusă scrie că Spartak Moscova este interesată de Mirel Rădoi

Cotidianul Tvoi Deni a scris, joi, că gruparea Spartak Moscova, vicecampioana Rusiei, unde este legitimat mijlocaşul Florin Şoavă, este interesată de căpitanul FC Steaua, Mirel Rădoi, pe care l-a urmărit la meciuri din campionat şi cupele europene.

1 afișare
Imaginea articolului Presa rusă scrie că Spartak Moscova este interesată de Mirel Rădoi

Presa rusă scrie că Spartak Moscova este interesată de Mirel Rădoi

"Transferul jucătorului de 26 de ani este evaluat la aproximativ opt milioane de dolari. Scouterii clubului moscovit l-au urmărit pe Rădoi anul trecut atât la meciurile din campionat, cât şi la cele din cupele europene. În curând, antrenorul Stanislav Cercesov va decide dacă se vor începe negocierile pentru aducerea jucătorului sau nu", a scris publicaţia rusă, adăugând că Spartak are competitori de seamă în lupta pentru Rădoi, precum Liverpool sau Real Madrid, care s-au interesat în trecut de el.

Sursa citată adaugă că în sezonul trecut Steaua a refuzat o ofertă pentru Mirel Rădoi de la Zenit Sankt Petersburg, de zece milioane de euro, refuzată atunci deoarece Steaua lupta pentru un loc de Liga Campionilor. În decembrie 2006, finanţatorul stelist Gigi Becali anunţa că a refuzat o ofertă de zece milioane de euro de la Zenit.

"Rădoi este un jucător universal, poate evolua pe mai multe posturi, în centrul liniei de mijloc sau în centrul defensivei, dar dacă este nevoie poate juca şi pe flancuri", a adăugat ziarul rus, precizând că Spartak are nevoie de fundaşi centrali cu experienţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici