Presa spaniolă: Real Madrid "umilită" de o FC Barcelona de "legendă"

Formaţia Real Madrid a suferit o umilinţă "istorică" sâmbătă seară pe stadionul Santiago Bernabeu, când a fost învinsă, cu scorul de 6-2, de o echipă FC Barcelona "de legendă", care practic a câştigat campionatul Spaniei, scrie, duminică, presa spaniolă.

308 afișări
Imaginea articolului Presa spaniolă: Real Madrid "umilită" de o FC Barcelona de "legendă"

Jucătorii echipei FC Barcelona se bucură după victoria din meciul cu Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Barca de legendă zdrobeşte Realul", a titrat pe prima pagină cotidianul El Pais, subliniind "performanţa istorică" a clubului catalan, care a umilit o echipă Real Madrid neputincioasă în timpul unui "El Clasico" decisiv.

"Jos pălăria pentru campioană", a notat cotidianul AS, pentru care madrilenii nu au făcut altceva decât să pună în evidenţă superioritatea Barcelonei, după o "înfrângere umilitoare care te pune pe gânduri".

Un alt cotidian sportiv madrilen, Marca, a estimat la rândul său că Real a suferit "cea mai mare umilinţă din istorie", iar visul de a ajunge Barca, probabil campioană în acest sezon, "s-a terminat".

"Barca şi-a demonstrat pe Bernabeu autoritatea în campionat şi a arătat frumuseţea fotbalului său, încheind orice dezbatere în privinţa unei posibile rivalităţi cu Real în acest sezon", scrie Marca.

Cu patru etape înainte de final, FC Barcelona are un avans de şapte puncte faţă de Real şi ar putea fi proclamată campioană week-end-ul viitor, dacă va câştiga meciul cu Villarreal, iar Real nu se impune la Valencia.

"Istoric", a titrat cotidianul El Periodico, subliniind "justiţia fotbalistică" reprezentată de această victorie a "artei şi a fotbalului spectacol"

"Umilinţă şi titlul!", a titrat pe prima pagină cotidianul Sport, care scrie şi despre sentimentele de neputinţă din Catalunia încercate în ultimii doi ani, atunci când titlul a fost al Realului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici