Preşedintele clubului Standard Liege: Un fotbalist i-a dat bani antrenorului ca să joace

Bruno Venanzi, noul preşedinte al clubului Standard Liege, a declarat că, sezonul trecut, un fotbalist al echipei belgiene i-a oferit bani antrenorului că să joace, iar tehnicianul a primit banii, informează lequipe.fr.

160 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului Standard Liege: Un fotbalist i-a dat bani antrenorului ca să joace

Preşedintele clubului Standard Liege: Un fotbalist i-a dat bani antrenorului ca să joace (Imagine: Mediafax Foto)

"Sezonul trecut, un fotbalist şi-a plătit antrenorul ca să joace. Şi antrenorul a acceptat să fie plătit", a declarat Venanzi, la o emisiune radiofonică, fără a dezvălui numele jucătorului şi nici pe cel al tehnicianului.

În campionatul 2014/2015, în care a înregistrat pierderi de şase milioane de euro, Standard a avut trei antrenori, Guy Luzon, Ivan Vukomanovici şi Jose Riga. Luzon l-a înlocuit pe Mircea Rednic la conducerea tehnică a echipei belgiene, în vara anului 2013.

În acest sezon, Standard a început cu Slavo Muslin pe banca tehnică, dar sârbul a fost demis la 28 august, în urma unor rezultate foarte slabe. Cu "interimarul" Eric Deflandre la conducere, echipa a fost umilită în deplasare la FC Bruges, într-un meci pierdut cu 1-7.

Formaţia din Liege este pe locul 11 cu 7 puncte după şase etape, iar de luni seară are un nou antrenor, Yannick Ferrera, 35 de ani, fost la Saint-Trond.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici