Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, audiat la DNA

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost audiat, luni, de procurorii DNA în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în legătură cu achiziţia de către Ligă a unui teren în Bucureşti la un preţ supraevaluat.

36 afișări
Imaginea articolului Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, audiat la DNA

Dumitru Dragomir, audiat la DNA în dosarul în care este acuzat de corupţie şi abuz în serviciu (Imagine: Mediafax Foto)

La ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Dumitru Dragomir a declarat că a fost audiat în legătură cu reclamaţia lui Constantin Iacov potrivit căreia a adus prejudicii Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Ca să te reclame un fost delincvent, fost preşedinte (al FC Naţional, actual Progresul - n.r.) câteva luni, care şi-a vândut echipa, şi-a vândut jucătorii ... şi ce las eu în urma mea, să fiu reclamat de acest Iacov şi să păţesc ...", a comentat Dragomir.

"El a vândut terenul, l-a păcălit şi pe Iorgulescu (fostul preşedinte al FC Naţional Gino Iorgulescu - n.r.), ne-a dat şi în judecată. El a vândut şi echipa, a vândut şi jucătorii şi noi dăm declaraţii acum", a mai spus Dragomir.

Întrebat despre dosarul privind transferurile de fotbalişti, Dumitru Dragomir a spus că nu are nimic de comentat. "Şi dacă aş avea o părere, nu-i bine să mi-o dau", a adăugat Dragomir.

Procurorii DNA l-au pus sub învinuire pe Dumitru Dragomir în 23 noiembrie, sub acuzaţiile de luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost pus sub învinuire de procurorii anticorupţie după ce fostul preşedinte al FC Naţional Constantin Iacov l-a acuzat de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici