Prezenţa jucătorilor la Comisia de Disciplină a FRF nu mai este obligatorie

Comitetul Executiv al FRF a stabilit ca prezenţa jucătorilor în faţa membrilor Comisiei de Disciplină să nu mai fie obligatorie, aceştia putând fi reprezenţati la prima instanţă fotbalistică de oficialii cluburilor, a declarat, luni, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

15 afișări
Imaginea articolului Prezenţa jucătorilor la Comisia de Disciplină a FRF nu mai este obligatorie

Prezenţa jucătorilor la Comisia de Disciplină a FRF nu mai este obligatorie (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a modificat ca procedură regulamentul, în sensul să nu mai fie aduşi jucătorii din toată ţara la Comisia de Disciplină, ci să poată fi reprezentaţi de împuterniciţi ai cluburilor, de impresari, de avocaţi. Asta pentru ca jucătorii să fie lăsaţi să se pregătească cu echipele. Să vii din Cluj, din Iaşi sau de la Botoşani până în Bucureşti e greu. Drumul costă şi se simte acest lucru mai ales la cluburile mici. E complicat dacă vin şi cu trenul pentru că nu sunt bani de avion, aşa că acest lucru s-a validat", a spus oficialul clujean.

De asemenea, Iuliu Mureşan a precizat că în şedinţa de luni, Comitetul Executiv a validat noua componenţă a Curţii de Arbitraj pentru Fotbal. "S-a validat Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, a cărui componenţă s-a schimbat. Acum este un domn judecător, care acum e avocat, mai multe nu pot să spun", a adăugat Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici