Prezenţa Mihaelei Burzănescu la US Open, INCERTĂ după accidentare. Sever Dron: „Trebuie să fim lângă ea”/ Când ar trebui să joace românca

Prezenţa Mihaelei Buzărnescu (30 de ani, 21 WTA) la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, este pusă sub semnul întrebării din cauza accidentului la gleznă pe care l-a avut la turneul de la Rogers Cup, într-un meci cu ucraineanca Elina Svitolina. Sever Dron, fostul căpitan-nejuăctor al echipei de Fed Cup, a oferit la ProSport LIVE ultimele detalii cu privire la sănătatea lui „Miki”.

862 afișări
Imaginea articolului Prezenţa Mihaelei Burzănescu la US Open, INCERTĂ după accidentare. Sever Dron: „Trebuie să fim lângă ea”/ Când ar trebui să joace românca

Prezenţa Mihaelei Burzănescu la US Open este incertă. Sever Dron: „Dacă decide că poate juca e foarte bine, înseamnă că poate. Dacă decide că nu poate, e decizia ei şi trebuie să fim lângă ea”

Buzărnescu s-a accidentat la glezna dreaptă în timpul meciului cu Elina Svitolina. Momentul nefericit a venit la 4-3 pentru Svitolina, în setul decisiv, iar Svitolina a rămas lângă jucătoarea noastră mai multe minute, până la apariţia medicului, care a venit cu o întârziere inexplicabilă. Românca a părăsit terenul într-un scaun cu rotile, în aplauzele fanilor prezenţi în tribună.

S-a crezut iniţial că este vorba despre o fractură, însă testele efectuate ulterior au scos la iveală o entorsă suferită de Mihaela Buzărnescu. Dron spune că "Miki" se simte mult mai bine şi că, dacă va simţi că poate juca, o va face pentru că visul Mihaelei a fost mereu să joace la US Open: "Cu Mihaela treaba mi se pare mai simplă de explicat. Dacă reuşeşte să intre pe teren cu 80% din puterile ei de a juca, se duce pe teren şi joacă. Eu cred că ea vrea să fie 100%, să joace, pentru că visul ei a fost să joace US Open, de ani de zile. După părerea mea, sănătatea este înaintea oricărei probleme. Ea ştie exact cum e, eu am vorbit cu ea acum vreo 3-4 zile. Mi-a spus că o mai doare un pic, a început să meargă, e foarte bine. Până diseară s-ar putea să se întâmple minuni.

Dacă decide că poate juca e foarte bine, înseamnă că poate. Dacă decide că nu poate, e decizia ei şi trebuie să fim lângă ea. Mihaela nu-şi bate joc de ea. Nu e vorba de bani, e vorba de acest vis pe care-l are, să joace Flushing Meadows. E păcat ca drumul ei să se oprească din cauza unei accidentări", a spus Sever Dron, la ProSport LIVE.

Mihaela Buzărnescu trebuie să joace azi meciul cu Marketa Vondrousova (Cehia, 103 WTA) din primul tur al US Open 2018. Partida e programată, în jurul orei 23:00, a treia pe terenul 13, după meciul fetelor, Cornet - Larrson, şi  duelul băieţilor, Cecchinato - Benneteau. În competiţie vor mai debuta şi Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Marius Copil. Partidele sunt în transmisiune directă pe canalele Eurosport şi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici