Prezentarea modalităţii de tragere la sorţi a grupelor de la Euro-2008

Prezentarea modalităţii de tragere la sorţi a grupelor pentru Campionatul European din 2008, care va avea loc, duminică, la Lucerna:

2 afișări
Imaginea articolului Prezentarea modalităţii de tragere la sorţi a grupelor de la Euro-2008

Prezentarea modalităţii de tragere la sorţi a grupelor de la Euro-2008

Patru urne valorice înainte de tragerea la sorţi:

Urna 1: (capi de serie: Grecia, deţinătoarea titlului, Elveţia, coorganizatoare, Austria, coorganizatoare, Olanda)

Urna 2: (Croaţia, Italia, Cehia, Suedia)

Urna 3: (România, Germania, Portugalia, Spania)

Urna 4: (Polonia, Franţa, Turcia, Rusia)

Tragerea la sorţi începe la ora 13.00 şi durează 50 de minute:

1/ Cele 16 echipe vor fi împărţire în patru grupe de câte patru echipe (A, B, C, D).

2/ Ţările organizatoare au fost deja poziţionate înainte de tragerea la sorţi: A1 pentru Elveţia, B1 pentru Austria.

3/ O primă fază a tragerii la sorţi va determina care echipă dintre Grecia şi Olanda va fi în grupele C1 şi D1. După acest moment, toate echipele din prima urnă vor fi trase la sorţi.

4/ Tragerea va continua cu urna 4, apoi urna 3 şi în final urna 2. O bilă din urna 4 va fi trasă pentru grupa A. Însă va avea loc imediat o altă tragere pentru a se stabili dacă această bilă va fi A2, A3 sau A4 (aceste poziţii sunt determinante pentru locurile şi orele meciurilor deoarece calendarul a fost deja stabilit). Apoi aceste operaţiuni vor fi repetate cu o altă bilă din urna 4 pentru grupa B şi apoi tot aşa până la epuizarea bilelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici