VIDEO Chris Nikic a devenit prima persoană cu sindromul Down care termină un triatlon Ironman

  • Chris Nikic are 21 de ani şi este din Florida
  • Chris s-a antrenat cu Dan Grieb care a aparticipat la 16 triatloane Ironman
  • Un maraton are 42 de kilometri
205 afișări
Imaginea articolului VIDEO Chris Nikic a devenit prima persoană cu sindromul Down care termină un triatlon Ironman

Ambiţia îţi dă în viaţă ceva pentru care să lupţi. Cu cât eşti mai ambiţios, cu atât ai şi scopuri mai măreţe. Puţini au, însă, ambiţia lui Chris.

Chris Nikic a devenit prima persoană cu sindromul Down care termină un triatlon Ironman. Ce înseamnă asta? A înotat 4 kilometri, a mers 180 de kilometri pe bicicletă şi apoi a alergat un maraton. E şi mai impresionant timpul în care a făcut toate astea. Chris a reuşit să termine triatlonul în doar 17 ore.

Ca să reuşească performanţa istorică, Chris s-a antrenat câte 6 ore pe zi, câte 6 zile pe săptămână.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici