Primele cuvinte ale lui Toni Petrea în calitate de antrenor la FCSB

  • Toni Petrea a devenit săptămâna aceasta antrenor la FCSB
  • El a vorbit în premieră în noua calitate la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu CFR Cluj
  • Fostul antrenor secund al lui Laurenţiu Reghecampf va debuta în această seară contra campioanei ultimilor 2 ani
678 afișări
Imaginea articolului Primele cuvinte ale lui Toni Petrea în calitate de antrenor la FCSB

Primele cuvinte spuse de noul antrenor de la FCSB

Toni Petrea şi-a început mandatul de antrenor la FCSB. Fostul colaborator al lui Laurenţiu Reghecampf este la prima experienţă ca antrenor principal. El a dezvăluit ce a simţit când a aflat de oferta de la FCSB şi ce aşteptări are de la debutul cu CFR Cluj.
 
Toni Petrea, antrenor FCSB: N-am de ce să fiu îngrijorat, din contră, sunt chiar bucuros. Fără ezitare am acceptat. Nu mai suntem o echipă, doar individualităţi. Urmează o partidă dificilă, cu un adversar foarte bun, cu un antrenor foarte bun. Noi nu avem nicio presiune, sper într-un rezultat bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici