Probleme de lot pentru FCSB înaintea meciului din play-off cu FC Viitorul, de luni

FCSB şi Viitorul vor juca luni, de la 20:30, în prima etapă a playoff-ului Ligii 1 Betano, iar antrenorul roş-albaştrilor Mihai Teja are probleme de lot.

151 afișări
Imaginea articolului Probleme de lot pentru FCSB înaintea meciului din play-off cu FC Viitorul, de luni

Probleme de lot pentru FCSB înaintea meciului din play-off cu FC Viitorul, de luni

FCSB a câştigat ambele jocuri cu Viitorul din sezonul regular, dar acum misiunea bucureştenilor va fi mult mai grea. Fundaşul central Bogdan Planic, mijlocaşii Mihai Pintilii şi Filipe Teixeira, atacantul Dennis Man nu pot juca. De asemenea, Marko Momcilovic nu este nici el sută la sută apt din punct de vedere fizic. "Pintilii şi Planic sunt accidentaţi, Teixeira şi Man, suspendaţi, iar Momcilovic nu este 100% fizic", a spus Mihai Teja într-o conferinţă de presă desfăşurată duminică.

"Este imprevizibilă, au jucători tineri, jucători cu calitate, cu valoare. Am văzut un joc foarte bun la meciul cu Botoşani, atunci când au avut nevoie au dat tot ce au avut mai bun. Este o echipă care joacă fotbal şi atunci când joci fotbal, rişti", a mai spus Teja referindu-se la duelul cu Viitorul.

Totodată, tehnicianul de 40 de ani a dezvăluit cum ar putea evolua echipa sa: "Există posibilitatea să jucăm cu doi atacanţi, da. Există orice posibilitate. Eu am spus întotdeauna că nu poţi schimbă cinci sisteme în două luni. Poate alţii pot, eu nu. Am început cu 4-2-3-1 şi 4-3-3, pe care vreau să le implementez. Dar, desigur, având jucători inteligenţi şi cu mare calitate, putem evolua şi cu doi atacanţi. Vom vedea, în funcţie de dificultăţile din timpului meciului".

La antrenamentul de duminică, brazilianul Junior Morais s-a lovit şi a fost nevoie de intervenţia medicilor, conform sport.ro. După ce a primit îngrijiri, jucătorul a părăsit terenul şi astăzi va efectua un control amănunţit. Prezenţa sa în meciul de luni cu echipa lui Gică Hagi e incertă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici