Prodan: Mă surpinde că Argăseală a votat pentru scoaterea mea din comisia UEFA

Fostul fotbalist Daniel Prodan a declarat, joi, că a fost schimbat din Comisia Hattrick a UEFA de actuala conducere a FRF înaintea validării de către Comitetul Executiv şi s-a arătat surprins de faptul că preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a votat împotriva sa.

107 afișări
Imaginea articolului Prodan: Mă surpinde că Argăseală a votat pentru scoaterea mea din comisia UEFA

Daniel Prodan (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Problema este de ce s-a întâmplat retro. De ce schimbarea a fost trimisă la UEFA din 7 aprilie? Sunt sigur, pentru că sunt membru la UEFA de şase ani, am relaţii, am prieteni. Voi continua acţiunea în instanţă şi sper ca istanţa să-şi facă datoria. Să mi se aducă dovezi şi argumente de ce am fost înlocuit şi niciun fel de problemă, dacă sunt solide le accept. Din câte ştiu, şi Valeriu Argăseală a votat pentur scoaterea lui Prodan din comisia UEFA. Mă surprinde că un stelist, pentru că eu consider că Valeriu Argăseală e un stelist, a votat contra a doi foşti fotbalişti care au făcut istorie la clubul Steaua (n.r. - Prodan şi Miodrag Belodedici)", a spus Daniel Prodan la DigiSport.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, în şedinţa de joi, numele noilor reprezentanţi ai federaţiei în comisiile UEFA, Daniel Prodan, Miodrag Belodedici şi Adalbert Kassai fiind înlocuiţi cu Radu Vişan, Aurel Ţicleanu şi Răzvan Burleanu, conform ofiţerului de presă Gabriel Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici