ProSport lansează Programul Turului Ligii I, sezonul 2009-2010

Cotidianul ProSport lansează, luni, sub formă de afiş, Programul Turului Ligii I, sezonul 2009-2010, informează un comunicat.

35 afișări
Imaginea articolului ProSport lansează Programul Turului Ligii I, sezonul 2009-2010

ProSport lansează Programul Turului Ligii I, sezonul 2009-2010 (Montaj foto)

Afişul conţine programul celor 153 de meciuri incluse în cele 17 etape ale sezonului, precum şi meciurile echipei naţionale, atât cele amicale, cât şi cele din preliminariile Campionatului Mondial din 2012.

Afişul este oferit cititorilor pentru a-i informa asupra programului celei mai importante competiţii sportive din România. Ziarul ProSport va monitoriza, de-a lungul întregului campionat, evoluţia echipelor şi a clasamentului, punând aceste informaţii la dispoziţia cititorilor săi atât în ziar, cât şi pe site-ul www.prosport.ro.

ProSport a fost lansat de Grupul MediaPro în iulie 1997. A fost vândut grupului de presă Ringier România în ianuarie 2003, reintrând în portofoliul companiei de publishing a MediaPro în ianuarie 2008. ProSport este primul cotidian full color din presa românească, primul ziar cu spot TV, primul cotidian din România care a avut un tiraj de peste 100.000 de exemplare, primul ziar din România care a introdus conceptul de ziar vizual, cel mai vândut ziar de sport din România în perioada 1998 - 2008, conform BRAT (o medie de 66.780 de exemplare/ediţie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici