Protest al jucătorilor croaţi, după ce în presă au apărut fotografii cu unii dintre ei dezbrăcaţi

Jucătorii din naţionala Croaţiei au refuzat să discute cu reprezentanţii mass-media, duminică, în semn de protest după apariţia în presă a unor fotografii cu unii dintre ei dezbrăcaţi complet.

227 afișări
Imaginea articolului Protest al jucătorilor croaţi, după ce în presă au apărut fotografii cu unii dintre ei dezbrăcaţi

Vedran Corluka şi Dejan Lovren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În fotografii apar în special Vedran Corluka şi Dejan Lovren înotând dezbrăcaţi în piscina hotelului în care este cazată echipa, la Praia do Forte.

"Imaginile nu au apărut doar în Croaţia, ci în presa din întreaga lume. Cum eu nu apar în ele, pot să vorbesc liniştit, dar pot să îi trag de urechi pe jucători şi să le spun să meargă să discute cu presa. Le respect decizia", a declarat selecţionerul Nico Kovac.

Fotbalistul Ivica Olici, care nu apare în fotografii, a calificat drept "o ruşine" decizia presei croate de a publica imaginile în cauză. "Puteţi să scrieţi că este o ruşine", a spus Olici pentru Sportske Novosti. "Este normal? Trebuie să se ruşineze familiile noastre? Jurnaliştii au venit aici ca să scrie despre Cupa Mondială sau despre altceva?", a adăugat el.

Echipa Croaţiei a fost învinsă, joi, de Brazilia, scor 3-1, în deschiderea Cupei Mondiale. Croaţii au programat următorul meci miercuri, cu Camerun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici