Prunea: Suntem departe de titlu, deşi Dinamo a demonstrat în retur că este echipa cea mai bună

Managerul sportiv al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, vineri, după victoria din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, că formaţia antrenată de Cornel Ţălnar este departe de titlu, deşi în retur a demonstrat că este cea mai bună echipă.

22 afișări
Imaginea articolului Prunea: Suntem departe de titlu, deşi Dinamo a demonstrat în retur că este echipa cea mai bună

Prunea: Suntem departe de titlu, deşi Dinamo a demonstrat în retur că este echipa cea mai bună (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Suntem departe de titlu, deşi Dinamo a demonstrat în acest retur că este echipa cea mai bună", a spus Prunea.

Florin Prunea a precizat că nu a observat că la meci nu au fost prezenţi acţionarii grupării dinamoviste. "Asta este, unii mai trebuie să şi muncească. Nici nu am observat că nu au venit, dar din câte ştiu eu, domnul Badea este plecat cu afaceri, iar Cristi (n.r. - Borcea) e şi el plecat. Nu e normal ca suporterii să scandeze împotriva conducerii, dar important este să formăm o familie, aşa cum a fost şi până acum", a afirmat Prunea.

Fotbalistul Andrei Cristea s-a declarat încântat de victorie. "Suntem foarte bucuroşi, pentru că am reuşit să câştigăm şi cred că meritam să câştigăm. Ne-am făcut un Paşte fericit cu această victorie. Aveam nevoie de ea după egalul de la Urziceni. Echipele mici ne-au pus întotdeauna probleme, aşa cum a făcut şi Gazul azi, şi sunt convins că vor mai urma meciuri grele pentru noi", a spus Cristea.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu , cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici