Pugilistul Marcos Maidana a câştigat premiul Olimpia de Oro pentru cel mai bun sportiv argentinian

Pugilistul Marcos Maidana, care a câştigat centura WBA la categoria semimijlocie, a primit, miercuri, premiul "Olimpia de Oro", acordat celui mai bun sportiv argentinian al anului 2013 de către jurnaliştii de sport din Argentina.

63 afișări
Imaginea articolului Pugilistul Marcos Maidana a câştigat premiul Olimpia de Oro pentru cel mai bun sportiv argentinian

Marcos Maidana (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Marcos Maidana i-a devansat pe fotbalistul Lionel Messi şi pe jucătorul de tenis Juan Martin Del Potro.

Această distincţie, cea mai înaltă acordată sportivilor din Argentina, a fost acordată unui alt pugilist în 2012, Sergio Martinez. În 2011, titlul a fost câştigat de Messi, iar în 2009 de Del Potro.

Maidana a câştigat centura WBA la categoria semimijlocie, după ce l-a învins la puncte, sâmbătă, la San Antonio, pe americanul Adrien Broner, deţinătorul titlului. Maidana, în vârstă de 30 de ani, are 35 de victorie la profesionişti, dintre care 30 înainte de limită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici