Pulido va merge la Steaua dacă nu are contraoferte de la Deportivo şi Espanol (presă)

Cotidianul spaniol La Voz de Galicia scrie că jucătorul echipei Getafe, Ruben Martin Pulido, este foarte aproape de un transfer la Steaua Bucureşti, dacă, duminică, nu va primi contraoferte de la Deportivo La Coruna sau Espanol Barcelona.

2 afișări
Imaginea articolului Pulido va merge la Steaua dacă nu are contraoferte de la Deportivo şi Espanol (presă)

Pulido va merge la Steaua dacă nu are contraoferte de la Deportivo şi Espanol (presă)

"Ruben Martin Pulido (foto, dreapta), de la Getafe, este pe punctul de a ajunge la Steaua Bucureşti, iar dacă duminică nu are contraoferte de la Deportivo sau Espanol, atunci va merge să joace în România", scrie sursa citată.

Ruben Pulido (28 de ani, 1,87 m, 80 kg) este jucător liber de contract, după ce a decis să nu-şi prelungească acordul cu Getafe, deoarece nu era folosit foarte mult. În cazul în care va alege Steaua, Pulido va fi primul spaniol care va juca în prima ligă a campionatului românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici