Pustai: De la primul meci trecem de la agonie la extaz

Antrenorul Cristian Pustai a declarat, vineri, că echipa Gaz Metan Mediaş a început încă din prima etapă să treacă de la "agonie la extaz", după ce a ardelenii au învins, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, deşi au fost conduşi cu 1-0.

16 afișări
Imaginea articolului Pustai: De la primul meci trecem de la agonie la extaz

Gaz Metan Mediaş a debutat cu o victorie în ediţia 2009-2010 a Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

"Am început un nou război. Din prima etapă am început să trăim de la extaz la agonie. Am avut o primă repriză în care deşi am condus meciul autoritar, ne-am trezit într-o situaţie ingrată să intrăm conduşi la pauză. Felicit Universitatea Craiova, deoarece oricine o va antrena, ea va rămână o echipă mare. Terenul greu cred ca a reprezentat un handicap pentru ambele echipe" a declarat antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş.

"Ar fi fost păcat să nu câştigăm astazi, dacă ne raportăm la numărul ocaziilor avute. Am ratat mult, dar este doar începutul şi important este că am debutat cu victorie. Îi dedicăm victoria lui Daniel Palfi (n.r.- liderul galeriei care s-a sinucis la sfârşitul lunii iulie)", a spus Pustai.

Atacantul Cristian Bud este bucuros pentru victorie şi spune că va răzbuna ocaziile în meciul următor.

"Nu sunt dezamăgit pentru că am ratat astăzi mult, ci sunt bucuros pentru că am câştigat. O sa răzbun ocaziile de astăzi în meciul următor. Nu sunt dezamăgit pentru că nu m-am transferat la Dinamo, voi juca în continuare căt pot de bine la Gaz Metan şi cu siguranţă vor veni şi ofertele. Nu cred că terenul de azi a avantajat pe cineva. Probabil Craiova a avut astăzi o zi mai proastă, sau obosiţi din cauza drumului lung. Îi dedicăm victoria de azi lui Daniel Palfi şi sunt sigur că el ne-a ajutat din ceruri", a declarat Bud.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a debutat, vineri, cu o victorie în ediţia 2009-2010 a Ligii I, în urma succesului obţinut pe teren propriu, în faţa echipei Universitatea Craiova, cu scorul de 2-1 (0-1), într-o partidă din etapa a II-a a campionatului.

În prima etapă a Ligii I, Gaz Metan Mediaş nu a evolut, după ce Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea partidei din deplasare, cu FC Vaslui, pentru data de 12 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici