Pustai: Nu puteam termina turul decât cu o victorie

Antrenorul Cristian Pustai a declarat, luni, că echipa sa, Gaz Metan Mediaş, trebuia să încheie turul cu o victorie, aşa cum s-a şi întâmplat, după ce a învins, scor 1-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a XVII-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Pustai: Nu puteam termina turul decât cu o victorie

Pustai: Nu puteam termina turul decât cu o victorie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Un meci foarte greu si cred eu că frumos, chiar dacă s-a terminat doar 1-0 nu cred că puteam altfel să terminam acest tur de campionat decât cu o victorie. Din păcate, azi am suferit din cauza accidentărilor şi a celor suspendaţi. Am dovedit că formăm un grup unit care merită respectul pe care şi noi îl avem faţă de toţi. Îmi felicit jucătorii, pentru că toţi au jucat extraordinar, cu multă determinare şi cu bucurie constat că ne-am maturizat în joc şi abordăm mult mai bine meciurile", a declarat Pustai.

Gaz Metan Mediaş a învins, luni seară, cu scorul de 1-0, formaţia Universitatea Craiova şi a terminat turul Ligii I pe locul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici