R. Lucescu: Nu ar fi corect să vorbesc cu jucătorii din campionat

Noul antrenor al echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că nu ar fi corect să discute cu eventualii "tricolori" dintre cei care evoluează în Liga I, deoarece încă pregăteşte formaţia FC Braşov.

19 afișări
Imaginea articolului R. Lucescu: Nu ar fi corect să vorbesc cu jucătorii din campionat

R. Lucescu: Nu ar fi corect să vorbesc cu jucătorii din campionat (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ar fi corect să vorbesc cu jucătorii din campionatul intern, cu cei de afară, probabil că voi discuta", a spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a precizat că n-are nicio problemă ca naţionala României să evolueze pe stadionul "Steaua". "Putem juca oriunde. Italia, Germania, joacă prin toată ţara. Şi noi avem posibilitatea asta. Dar Ghencea este un stadion care îşi oferă toate condiţiile pentru performanţă. Eu n-am nimic cu Steaua. Rădoi este un jucător pe care îl apreciez enorm şi cu care mi-am dorit să lucrez. El este un simbol al Stelei şi asta spune multe", a mai spus Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici