Rãzvan Grec, direct general adjunct la Gloria Bistriţa

Răzvan Grec a fost numit director general adjunct al ACF Gloria Bistriţa pentru probleme de administraţie şi organizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

34 afișări

Consiliul Director al ACF Gloria 1922 Bistriţa a aprobat proiectul noii organigrame, care are în vedere întinerirea executivului clubului. Astfel, Răzvan Grec a fost numit director general adjunct al clubului Gloria cu misiunea de coordonare în probleme administrative şi organizatorice. Răzvan Grec (30 de ani), care a mai făcut parte din conducerea ACF Gloria în perioada 2003-2005, şi-a preluat deja atribuţiunile în cadrul grupării bistriţene.

"Vrem să pregătim pentru viitor tineri talentaţi, competenţi şi pasionaţi. Am mare încredere că Răzvan va face treabă bună", a declarat pentru site-ul oficial al grupării bistriţene preşedintele Consiliului Director al Gloriei, director general Jean Pădureanu.

Noul director general adjunct a precizat: "Mă bucur că am am din nou ocazia să activez în cadrul clubului Gloria, aproape de echipa mea de suflet. Vreau ca munca pe care o desfăşor să aducă un plus la capitolul organizare", a declarat Răzvan Grec.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici