Rada: Mă gândesc să plec de la Steaua

Fundaşul echipei Steaua Ionuţ Rada a declarat, miercuri, după ce a efectuat vizita medicală alături de ceilalţi jucători "roş-albaştrii" la INMS, că se gândeşte sã părăsească formaţia din Bulevardul Ghencea din cauză că a jucat prea puţin în sezonul precedent.

21 afișări
Imaginea articolului Rada: Mă gândesc să plec de la Steaua

Rada: Mă gândesc să plec de la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Începe o perioadă grea şi sper să începem bine campionatul. Concurenţă am avut peste tot pe unde am fost, la Craiova, Naţional, Rapid şi Steaua. Important e ca tot lotul să fie valid şi antrenorul să aibă de unde să aleagă. O să văd ce se va întâmpla în privinţa situaţiei mele. Din moment ce am jucat foarte puţin mă gândesc să merg în altă parte, unde să pot juca. Nu pot găsi o explicaţie pentru faptul că am jucat prea puţin. Pentru un jucător e greu să stea pe bancă. Dacă puteam spera la o convocare la naţională în cazul în care jucam? Cu siguranţă. Orice jucător care e la o echipă ca Steaua şi evoluează constant speră la o convocare", a spus Ionuţ Rada, care a ratat de curând un transfer la Poli Timişoara.

Totuşi, Rada spune că se pregăteşte alături de ceilalţi stelişti să întâlnească o echipă puternică în turul preliminar al Ligii Campionilor. "Îmi doresc un adversar accesibil în turul preliminar al Ligii Campioniolor, dar ne pregătim pentru un adversar puternic. Primul obiectiv şi cel mai apropiat e Liga Campionilor", a mai spus Rada.

Lotul echipei Steaua la vizita medicală de la INMS a fost următorul: Cornel Cernea, Cosmin Vâtcă, Petre Marin, Eugen Baciu, Ionuţ Rada, Mihăiţă Neşu, Florin Lovin, Mihăiţă Pleşan, Răzvan Ochiroşii, Tiago Gomes, Janos Szekely, Claudiu Ionescu, Robert Neagoe, Adrian Neaga, Valentin Badea, Romeo Surdu, Bogdan Stancu, Alexandru Iacob, Bogdan Mustaţă, Vlad Rusu, Valentin Simion.

De la vizita medicală a lotului stelist au lipsit zece jucători: Robinson Zapata, Dayro Moreno (convocaţi la naţionala Columbiei), Pawel Golanski (convocat în lotul Poloniei pentru Euro-2008), Sorin Ghionea, Dorin Goian, Bănel Nicoliţă, Nicolae Dică (convocaţi la reprezentativa României pentru Euro-2008), Mirel Rădoi, Ovidiu Petre şi Ifeanyi Emeghara (în refacere după operaţii).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici