Rădoi ar putea ajunge la Fiorentina (presă)

Fundaşul echipei Steaua, Mirel Rădoi, ar putea ajunge la Fiorentina, în cadrul unei operaţiuni în care este implicat şi clubul Internazionale Milano, informează publicaţia La Nazione.

15 afișări
Imaginea articolului Rădoi ar putea ajunge la Fiorentina (presă)

Rădoi ar putea ajunge la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

Conform La Nazione, Fiorentina l-ar dori pe Burdisso de la Inter, însă milanezii cer 11 milioane de euro pe el, dar ar accepta şi o sumă mai mică, în cazul în care va fi inclus în operaţiune şi Da Costa.

"Inter l-a cerut pe fundaşul central Mirel Rădoi de la Steaua şi în tratative ar putea intra Fiorentina, Rădoi are 27 de ani şi costă 7.5 milioane de euro. Corvino oferă două milioane pentru împrumut, un fel de avans pentru un transfer în sezonul viitor. Rădoi este extracomunitar şi ar ocupa postul lui Papa Waigo, dorit de Betis Sevilla. Transferul lui Rădoi ar fi un fel de operaţiune de pace cu Inter. Interesul pentru Burdisso rămâne, dar deocamdată Mourinho a blocat cedarea lui", scrie La Nazione.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici